Blog JCB

Co je Summer Camp?

Letní výukový program pro děti

Procestovat 5 zemí za 5 dní a při tom neopustit Bučovice? Ano, uhádli jste správně! I letos se uskuteční náš již tradiční letní výukový program pro děti SUMMER CAMP.

A co je Summer Camp?

Letní příměstský tábor, při kterém se děti učí komunikovat anglicky. V roce 2014 jsme podle modelu kanadských jazykových škol odstartovali první ročník v Bučovicích, šitý na míru místním dětem nabitý celou řadou lokálních aktivit. Od té doby probíhá každoročně na začátku prázdnin každý den od 9 do 16 hodin po dobu jednoho týdne. Děti v průběhu týdne čekají výukové aktivity uvnitř i venku. Dopoledne začíná přípravou ve třídě a poté se přesouváme na venkovní aktivity, které probíhají rovněž v angličtině.

A na co se můžete těšit?

Vlastnoručně si připravit pizzu, zahrát si baseball nebo tenis s trenérem, vydat se na hon za pokladem, či na výpravu do minulosti, nebo se jít za odměnu osvěžit na koupaliště? Ano, i to s námi zažijete! Čeká vás nabitý program, na kterém spolupracujeme s místními odborníky a věříme, že se nudit nebudete.

Co se s námi naučíte?

Veškeré aktivity probíhají v angličtině a proto je potřeba si oprášit slovní zásobu. Každý den začíná ve třídě, ve které pro mají lektoři pro děti přichystanou přípravu na každý den. Procvičujeme slovíčka i fráze a rozšiřujeme si obzory jak o angličtině, tak i o zemi, ve které se nacházíme. Spolupracují s námi čeští lektoři i rodilí mluvčí, které do Bučovic na tuto akci zveme. Děti se k nám vracejí opakovaně, a tak program neustále obohacujeme o nové aktivity.

 

A co říkají naši lektoři?

Summer camp by nemohl probíhat bez našich skvělých lektorů. Díky nim se dětem dostane 30 hodin, kdy aktivně užívají angličtinu v jednom týdnu. A to je výzva!

Kája –  „Na Summer camp se těším celý rok! Je to pro mne týden plný angličtiny, zážitků a nových zkušeností, ale i velká výzva. Každý den se všichni vracíme do třídy s úsměvem. Děti si rozšiřují jak slovní zásobu, tak i znalosti a obzory a hlavně si pěstují vztah k angličtině.“

Ana „Teaching or learning languages don´t have to be boring or static and Summer Camp is the best proof. Every day was a journey around the World in English, using the culture, music, games or food to navigate in 5 different countries. We commanded an amazing trip with our campers which gave me really amazing moments and all of us had a lot of fun. We shared pizza, runs, dances, and games, and took a dip in the Summer!“.

*Ana zdrůrazňuje, že Summer camp je důkazem, že učení jazyků nemusí být nuda. Každý den pro nás byla cesta kolem světa a procestovali jsme celkem 5 zemí. Poznali jsme místní kulturu, hudbu i jídlo. Všichni se skvěle bavili!

Gábina „Summer camp je týden na konci semestru plný výukových aktivit kdy se žáci JCB obklopí angličtinou zábavnou formou. První Summer campu, podle modelu kanadských jazykových škol, jsme odstartovali v Bučovicích roce 2014. Stejně jako lektoři se žáci nemohou dočkat a Summer camp berou jako odměnu za celoroční dřinu. Zapojují se také nové děti, které tak ztratí prvopočáteční obavy z používání cizího jazyka, což je namotivuje ke studiu angličtiny. Snažíme se našim studentům zprostředkovat jazykový pobyt, který je srovnatelný s výjezdem do zahraničí jazykové školy. Naše lektorské zkušenosti z letních táborů přinášíme přímo do Bučovic!“

Často kladené dotazy

Jak je to s jídlem? – Každý semestr plánujeme jiný program. Většinou mají děti dopolední svačinu a jednu větší svačinu jako oběd z domu. Někdy máme jídlo zajištěné, ale o tom vás informujeme každý ročník, dle plánovaných aktivit.

Můžeme se přihlásit jen na některé dny? – Ano, lze se přihlásit pouze na jeden den jako na ukázkový den, ale doporučujeme celý týden, aby na žáky efektivně zapůsobil časový horizont se všemi aktivitami a něčemu se stihli přiučit.

Jak se můžu přihlásit?

Je to jednoduché! Stačí vyplnit online přihlášku na webu. Poté se s vámi spojíme a vyřešíme podrobnosti. A pak už jen nachystat svačinu a hurá do jazykovky!

Zeptejte se nás

Jsme tu pro Vás

Odebírejte náš newsletter

Učíme se s Vámi už 10 let!

Jazykové centrum Bučovice

Legionářská 138, 685 01 Bučovice

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Jazykové centrum Slavkov u Brna

Koláčkovo náměstí 727, 684 01 Slavkov u Brna

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Sledujte sociální sítě

Odebírejte náš newsletter a soutěžte o hodinu ZDARMA v JCB