Blog JCB

Přijďte na Summer Camp

Děti se anglicky nemusí učit jen ve školních lavicích

Druhý týden prázdnin bude Bučovicemi, jako každý rok, znít angličtina. Jazykové centrum Bučovice a Slavkov u Brna chystá opět příměstský letní tábor Summer Camp pro malé i velké.

Tento výukový program je důkazem toho, že děti se anglicky nemusí učit jen ve školních lavicích. Právě naopak – děti si znalosti nabyté ve školních lavicích mohou vyzkoušet v praxi. Dále si rozšíří obzory o cizích kulturách, zvyklostech, a navíc se seznámí s kamarády, kteří mají stejný cíl – zdokonalit se v angličtině a umět ji použít v praxi.

Jak popisuje Summer Camp jedna z našich lektorek?

„Každý den se scházíme ráno v devět hodin ve třídě, kde máme s dětmi interaktivní hodinu a přípravu na daný den a program. Jsme rozděleni na dvě skupiny, starší a mladší, takže se nikdo nenudí a každý si přijde na své. Poté vyrážíme na celé odpoledne na aktivitu dne, na kterých spolupracujeme s místními spolky a podniky. Výukový program je určený pro děti od 4 do 14 let a je skvělé vidět jak na odpolední aktivitě malí a velcí spolupracují a táhnou za jeden provaz. Největší výhoda Summer Campu je, že program je uzpůsoben tomu, aby se děti mohly snažit využít své znalosti angličtiny v praxi.

Každý rok se snažíme Summer Camp vytříbit a jeho úroveň vždy o stupeň zvyšujeme. Letos to bude díky záštitě spolku You can do it!, z.s. o hodinu delší program nebo pitný režim a strava po celý týden.“ 

Takže neváhejte a v týdnu od 11. 7. – 15. 7. 2022 k nám každý den od 9:00 – 16:00 pošlete děti na dobrodružství, při kterém nemusí opustit Bučovice. Aby se rozmluvily, aby si věřily, aby si na dovolené objednaly zmrzlinu – nebo mohly pomoci rodičům s domluvou! 

Karolína Kolaříková, JCB

Zeptejte se nás

Jsme tu pro Vás

Odebírejte náš newsletter

Učíme se s Vámi už 10 let!

Jazykové centrum Bučovice

Legionářská 138, 685 01 Bučovice

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Jazykové centrum Slavkov u Brna

Koláčkovo náměstí 727, 684 01 Slavkov u Brna

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Sledujte sociální sítě

Odebírejte náš newsletter a soutěžte o hodinu ZDARMA v JCB