Blog JCB

Summer Camp 2021

Bučovicemi opět zněla angličtina

Výukový program pro děti Summer Camp pořádaný týmem Jazykového Centra Bučovice a Slavkov u Brna proběhl i letos na jedničku. Děti se opět těšily z nových zážitků, sportovních aktivit, nových kamarádů a Bučovicemi zněla angličtina! Už to znáte, procestovali jsme pět zemí za pět dní, a přitom neopustili Bučovice. Letos jsme navíc soutěžili na Olympijských hrách – děti celý týden plnily sportovní aktivity.

 

Jako každý rok nám i letos basebalový tým Pelikans Bučovice připravil trénink, v restauraci Boo Burger jsme si mohli upéct skvělou pizzu, Tenisový klub Bučovice nás nechal si zahrát tenis a poslední den jsme si zaplavali na koupališti. V Bučovickém Muzeu na nás stejně jako minulý rok čekala nápaditá dílnička, ze které si děti odnesly krásné výrobky. Letošní rok jsme ale obohatili předpřipravenou prohlídkou v angličtině a tréninkem lukostřelby v zámecké zahradě. Děti si také zahrály baseball, pozemní hokej nebo volejbal.

 

I letos jsme se mohli na Summer Campu těšit z mezinárodní účasti. Kromě lektorů z Británie nám také přijela návštěva z Německa, volali jsme až do Ameriky a děti přijely dokonce z Rakouska. Děkujeme všem zúčastněným za spolupráci, lektorkám za skvělou přípravu a těšíme se na příští rok!

Zeptejte se nás

Jsme tu pro Vás

Odebírejte náš newsletter

Učíme se s Vámi už 10 let!

Jazykové centrum Bučovice

Legionářská 138, 685 01 Bučovice

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Jazykové centrum Slavkov u Brna

Koláčkovo náměstí 727, 684 01 Slavkov u Brna

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Sledujte sociální sítě

Odebírejte náš newsletter a soutěžte o hodinu ZDARMA v JCB