Blog JCB

Vánoce 2022

Vánoční pozdrav týmu JCB

Krásný adventní den,

Je tu poslední měsíc v roce. Dlouhé a prosvětlené dny už definitivně zůstaly jen na fotografiích z léta. Teplo slunečních paprsků si teď vynahrazujeme teplem rodinného krbu, horkým svařákem, svetry pletenými našimi babičkami, případně slivovicí pálenou našimi dědečky. Zkrátka si vytváříme vlastní zdroje tepla, z nichž některé v tuhle roční dobu společně sdílíme. Jedním z těch největších jsou Vánoce, svátek, který spojuje miliony lidí na světě bez ohledu na národnost či původ. Vánoce spojují, boří jazykové bariéry a na krátký čas nás nechávají mluvit všechny stejnou řečí.

Jménem Jazykového centra Bučovice bychom rádi popřáli krásné Vánoce vám, našim klientům – stávajícím, minulým i budoucím, našim podporovatelům i našim kolegům. Ať zahřejí i vás a ať si i vy užijete dny, které nás spojují napříč hranicemi, přes oceány a kontinenty, od nejhlubších údolí až po nejvyšší vrcholy. A pokud se vám tento pocit spojení s lidmi napříč celou planetou zalíbí a zatoužíte po zboření jazykových bariér i po Vánocích, zůstaňte věrní JCB, kde tyto bariéry budeme bořit po celý rok 2023.

Nový rok řada z nás vnímá jako příležitost začít od začátku. Tuto příležitost hodinu po hodině po obvodu celé planety oslavují dechberoucí pestrobarevné ohňostroje, vzduchem svištící špunty od šampusů a pár identických slov: “Three, two, one! Drei, zwei, ein! Tres, dos, uno!“ Existuje snad lepší impulz pro to začít se učit nový jazyk? Nicméně Nový rok není jen příležitostí pro nové začátky. Je to i milník, který nám dává možnost podívat se zpět a zhodnotit, jak dalekou cestu jsme již urazili. Vy, kteří na svých jazykových schopnostech už dlouho pilně pracujete a možná o svých výsledcích i pochybujete, se teď můžete ohlédnout a být na sebe pyšní. Jen neusnout na vavřínech. Ať jste na tom jakkoliv, vám všem bychom rádi popřáli šťastný Nový rok!

VÁNOČNÍ VIDEO LEKTORŮ

Zeptejte se nás

Jsme tu pro Vás

Odebírejte náš newsletter

Učíme se s Vámi už 10 let!

Jazykové centrum Bučovice

Legionářská 138, 685 01 Bučovice

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Jazykové centrum Slavkov u Brna

Koláčkovo náměstí 727, 684 01 Slavkov u Brna

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Sledujte sociální sítě

Odebírejte náš newsletter a soutěžte o hodinu ZDARMA v JCB