Blog JCB

JCB Slaví 12 let

JCB Slaví 12 let

O Jazykovém centru Bučovice jste poprvé mohli slyšet již v roce 2011. Od té doby jsme ušli velký kus cesty – připomeňte si s námi důležité časové milníky.

V roce 2011 otevírá pan Miroslav Hasala třídu jazykového centra v Bučovicích, kde vyučuje anglický jazyk pro žáky druhého stupně ZŠ, studenty SŠ a dospělé. Zakládá centrum pro komunitu lidí, kteří se chtějí naučit anglicky a zlepšovat své schopnosti. Díky poptávce po dalších světových jazycích a výuce pro děti MŠ v roce 2013 zve ke spolupráci další lektory včetně Gabriele Braunerové. Ta se v únoru následujícího roku ujímá vedení a otevírá v Bučovicích další třídu.

Od léta 2014 rozjíždíme Summer Camp – letní příměstský tábor pro děti kompletně v angličtině. Inspirací nám je kanadský model naší partnerské školy ve španělské Malaze. Do Bučovic také přijíždí první rodilí mluvčí, pro které zřizujeme ubytování. Díky velké poptávce zejména po kurzech pro děti otevíráme hned v dalším roce třídu ve Slavkově u Brna, aby studenti nemuseli dojíždět. Tím rozšiřujeme rozsah, komunitu lidí, kteří se v jazykovém centru vzdělávání a k názvu Jazykové centrum Bučovice přidáváme i Slavkov u Brna.

Výuka světových jazyků nabírá na obrátkách. V roce 2016 již vyučujeme široké spektrum světových jazyků – angličtinu, němčinu, španělštinu, ruštinu, francouzštinu, italštinu a dokonce i češtinu pro cizince. Stále více také přibývá výuka ve firmách. Ve stejném roce se také majitelka Gabriela Braunerová umístila v soutěži Podnikatelka roku okresu Vyškov mezi třemi nejlepšími účastníky v kategorii fyzická osoba se zaměstnanci. Management jazykového centra se pomalu začíná rozšiřovat.
V létě roku 2018 odesíláme první vlaštovky do naší partnerské kanadské školy ve Španělsku. Naši studenti navštěvují kurzy v Malaze – děti tábor Summer Camp a dospělí intenzivní kurzy angličtiny. Na konci roku 2019 začínáme management přesouvat do online prostředí a celý proces přihlašování probíhá úspěšně online. V dalším roce také aplikujeme online výuku, kterou si u nás spousta studentů velmi oblíbí. Na letním táboře Summer Camp vítáme nejen mezinárodní účast a děti z dvojjazyčných rodin, ale i další rodilé mluvčí.

Premiéru má v roce 2021 anglické stanoviště na Dětském dni v zámecké zahradě v Bučovicích. Několik stovek dětí si s námi vyzkouší, že cizí jazyky jsou zábava a my se více účastníme na veřejném životě v Bučovicích. Abychom mohli vzdělávání dělat dále kvalitnější a dostupnější, zřizujeme na začátku roku neziskovou organizaci You can do it!, z.s. Dále se účastníme veřejného života v Bučovicích, premiéru má kapela JCB, která vystupuje na vánočních akcích pořádaných městem. Vkládáme naše síly do toho, aby vedení jazykovky bylo co nejefektivnější, stále zlepšujeme kvalitu výuky a přinášíme studentům nové výzvy. Koncem roku 2022 máme v týmu již 15 lektorů.

A co nás čeká v roce 2023? Dále je naší vznešenou vizí přinášet kvalitní vzdělávání, nové výzvy a vnášet do Bučovic i Slavkova u Brna cizí jazyky a různé kultury. Rádi utužujeme vztahy v naší komunitě, vytváříme pohodové a motivační prostředí a přivádíme k vám blíže lidi z různých koutů světa, které tak máte příležitost potkat, aniž byste museli vycestovat. I nadále se budeme nadále účastnit společenského života nejen v Bučovicích, ale i ve Slavkově u Brna.

Jazykové centrum se za 12 let opravdu rozrostlo v komunitu lidí, kteří se rádi zdokonalují, učí nové věci a především mluví cizí řečí. Připojte se k nám – abyste rozuměli, mluvili, abyste si věřili!

Váš tým Jazykového centra Bučovice a Slavkov u Brna

Zeptejte se nás

Jsme tu pro Vás

Odebírejte náš newsletter

Učíme se s Vámi už 10 let!

Jazykové centrum Bučovice

Legionářská 138, 685 01 Bučovice

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Jazykové centrum Slavkov u Brna

Koláčkovo náměstí 727, 684 01 Slavkov u Brna

prihlaska@jazyky-bucovice.cz

Sledujte sociální sítě

Odebírejte náš newsletter a soutěžte o hodinu ZDARMA v JCB